Dit is jullie EQipment

EQipment voor HR-professionals

in de zorg

Rauwcost_programma-4_EQipment
Voor wie:

HR-managers en -medewerkers die betrokken zijn bij de selectie van nieuwe medewerkers.*

Inhoud:

Gewenst profiel opstellen, online assessment + gesprek + individueel rapport en een terugkoppeling naar de opdrachtgever.

Resultaat:

  •  Inzicht in de kwaliteiten, valkuilen en het potentieel van een sollicitant.

  • Weten of een sollicitant wel of niet past bij de functie en werkomgeving.

  • Goed beeld van de ondersteuningsbehoeftes van een sollicitant.

  • Selecteren van de juiste persoon op de juiste plek.

 

*)  Werk je niet in de zorg, maar spreekt dit programma je wel aan? Neem dan contact met ons op. Wij helpen ook jou graag verder!

Speciaal voor HR-professionals die de beste kandidaat willen werven. Voor HR-managers en adviseurs die de waarde van EQ erkennen en willen inzetten bij hun selectieprocedure.
De juiste persoon op de juiste plek

Kwaliteit van zorg begint bij de juiste persoon op de juiste plek. Complexe zorg is topsport en topsport vraagt om een heel bewuste, weloverwogen selectie. Met een EQ assessment en dit traject helpen we jouw organisatie om deze keuze te maken. We helpen je met een selectie-aanpak die écht werkt. 

Voorkom overvraging, uitval of onderprikkeling. Blijf je collega’s boeien en binden. Ons programma geeft je een vernieuwde blik op selecteren en helpt je altijd vooruit.

EQipment op maat

In ons programma gaat het altijd om maatwerk. De kosten zijn dan ook afhankelijk van het aantal deelnemers, de gewenste locatie en de specifieke vraag/behoefte. Een algemene, actuele prijslijst verstrekken we je graag per e-mail.

Wat ons betreft is eigenlijk (bijna) alles mogelijk. Zo verzorgen we ook online trainingen en training of coaching op jullie locatie (in-company).
Natuurlijk helpen we je graag met een persoonlijk advies. Mail of bel ons gerust. Of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Download:

de folder (PDF)

E-mail voor:

de prijslijst (PDF)

Vragen?

neem contact op