Dit is jullie EQipment

EQipment voor zorgprofessionals

op individueel niveau

Rauwcost_programma-1_EQipment
Voor wie:

Individuele medewerkers in de (complexe) zorg.*

Inhoud:

Online assessment + een-op-een gesprek.

2 dagdelen training.

Resultaat:

  • Inzicht in je eigen gedrag, kwaliteiten, valkuilen en ontwikkelpunten.

  • Meer grip op je gedrag, gedachten en emoties.

  • Effectiever omgaan met je emoties én die van anderen.

  • Concrete handvatten (equipment) om zelfbewuste keuzes te maken en je gedrag te bepalen.

 

*)  Werk je niet in de zorg, maar spreekt dit programma je wel aan? Neem dan contact met ons op. Wij helpen ook jou graag verder!

Speciaal voor zorgprofessionals die willen weten waar ze staan, voor zichzelf kunnen kiezen én in verbinding staan met collega’s en cliënten. Het programma en de waardevolle inzichten helpen je bij de volgende – zelfbewuste – stappen in je professionele én persoonlijke ontwikkeling.  

Stap 1 voor zorgprofessionals die hun persoonlijke profiel écht onder de loep durven te nemen en dit willen ontwikkelen: via een online assessment, persoonlijk gesprek en het rapport krijg je inzicht in jouw EQ. Door inzicht te krijgen en je bewust te worden van je gedrag, kun je dit direct aanpassen.

Bepaal je persoonlijke route

In de 2e stap bepaal je je persoonlijke route en de afslag die je kiest. Wij helpen je graag navigeren tijdens deze persoonlijke expeditie. Met behulp van oefeningen en verdiepende opdrachten zoomen we dieper in op jouw profiel. Je krijgt handvatten en tools (equipment) om gesterkt een volgende stap in je proces te zetten. Voor een goede balans tussen werk en privé en een succesvol leven.

EQipment op maat

In ons programma gaat het altijd om maatwerk. De kosten zijn dan ook afhankelijk van het aantal deelnemers, de gewenste locatie en de specifieke vraag/behoefte. Een algemene, actuele prijslijst verstrekken we je graag per e-mail.

Wat ons betreft is eigenlijk (bijna) alles mogelijk. Zo verzorgen we ook online trainingen en training of coaching op jullie locatie (in-company).
Natuurlijk helpen we je graag met een persoonlijk advies. Mail of bel ons gerust. Of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Download:

de folder (PDF)

E-mail voor:

de prijslijst (PDF)

Vragen?

neem contact op