Dit is jullie EQipment

EQipment voor leidinggevenden

en ondersteuners , coaches en gedragskundigen

Rauwcost_programma-1_EQipment
Voor wie:

Leidinggevenden, gedragskundigen, coaches en ondersteuners in de (complexe) zorg.*

Inhoud:

Assessment + een-op-een
gesprek + persoonlijk rapport.

4 coachingsbijeenkomsten van
2 uur (verspreid over 6 maanden)

Resultaat:

  • Inzicht in je eigen gedrag, motivatie en leiderschapsstijl én die van je directe mede-ondersteuners.

  • Begrip voor (en anticipatie op) het gedrag van jezelf en dat van je medeondersteuners.

  • Krachtiger, zelfbewust en succesvol samenwerken met je collega’s.

  • Samen een stimulerende werkomgeving creëren voor medewerkers en cliënten. 

 

*)  Werk je niet in de zorg, maar spreekt dit programma je wel aan? Neem dan contact met ons op. Wij helpen ook jou graag verder!

Speciaal voor professionals die hun team krachtig willen ondersteunen. Voor leidinggevenden, gedragskundigen, coaches en ondersteuners die de verbinding met elkaar en het team naar een volgend level willen tillen en (nog) beter willen samenwerken.
Je wilt van stress naar succes. Je wilt succesvol samenwerken, nu en in de toekomst. Je hebt een belangrijke focus op het teamproces en het bieden van kwaliteit van zorg binnen complexe kaders.
Een vernieuwende kijk

Je bent je  – bij jezelf én anderen – niet altijd bewust van blinde vlekken, valkuilen en het effect van gedrag. Hierdoor kun je onbedoeld in lastige situaties raken.

Met ons programma krijg je een vernieuwende kijk op het gedrag van ondersteuners. 

Je krijgt inzichten in persoonlijk leiderschap, je specifieke leiderschapsstijl en de onderlinge samenwerking binnen de aansturing. Helpend en direct zichtbaar in de samenwerking met medewerkers en cliënten. 

EQipment op maat

In ons programma gaat het altijd om maatwerk. De kosten zijn dan ook afhankelijk van het aantal deelnemers, de gewenste locatie en de specifieke vraag/behoefte. Een algemene, actuele prijslijst verstrekken we je graag per e-mail.

Eigenlijk is bijna alles mogelijk. Zo verzorgen we ook online trainingen en training of coaching op jullie locatie (in-company). 

Natuurlijk helpen we je graag met een persoonlijk advies. Mail of bel ons of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Download:

de folder (PDF)

E-mail voor:

de prijslijst (PDF)

Vragen?

neem contact op