Dit is jullie EQipment

EQipment voor zorgprofessionals

in teamverband

Rauwcost_programma-2_EQipment
Voor wie:

Teams van medewerkers in de (complexe) zorg.*

Inhoud:

Assessment + een-op-een gesprek
per teamlid + persoonlijk rapport +
adviesverslag inclusief teamprofiel.

5 dagdelen training voor het hele team +
3 borgingsbijeenkomsten van 2 uur voor
de teamondersteuners.

 

Resultaat:

  • Inzicht in elkaars kwaliteiten, valkuilen en mogelijkheden.

  • Vertrouwen, commitment en elkaar (willen en kunnen) aanvullen.

  • Deelnemers weten zich te positioneren en nemen eigenaarschap en verantwoordelijkheid voor de teamdoelen.

  • Effectief werken aan een samenhangend, succesvol team.

 

*)  Werk je niet in de zorg, maar spreekt dit programma je wel aan? Neem dan contact met ons op. Wij helpen ook jou graag verder!

Speciaal voor zorgprofessionals en leidinggevenden die richting willen geven aan een krachtig team en teamleden die elkaar versterken. De deelnemers ontdekken – van zichzelf en elkaar – welke tools (equipment) ze in handen hebben, hoe ze die optimaal inzetten in de dagelijkse praktijk en hoe ze zo succesvol als team samenwerken.

Met dit op maat gemaakte programma vol oefeningen en inspiratie gaan we aan de slag om het teamproces naar de volgende fase te brengen. Het begint bij het in kaart brengen van alle individuele profielen; hoe emotioneel intelligent ben je?

Op naar een krachtig team

Vervolgens kijken we naar de onderlinge samenwerking, het teamprofiel en de bijbehorende teamfase. Deze informatie vormt de basis voor het creëren van een uniek programma, waarmee we de beweging maken naar een volgende teamfase.

Binnen een veilige leeromgeving delen we al deze thema’s en inzichten, waardoor we met elkaar bouwen aan vertrouwen, verbinden en eigenaarschap. Met als resultaat: een bewust en krachtig team.

Ook nemen we ondersteuners mee in dit  proces, zodat zij zich goed kunnen positioneren en het traject zelfstandig kunnen borgen.

EQipment op maat

In ons programma gaat het altijd om maatwerk. De kosten zijn dan ook afhankelijk van het aantal deelnemers, de gewenste locatie en de specifieke vraag/behoefte. Een algemene, actuele prijslijst verstrekken we je graag per e-mail.

Wat ons betreft is eigenlijk (bijna) alles mogelijk. Zo verzorgen we ook online trainingen en training of coaching op jullie locatie (in-company).
Natuurlijk helpen we je graag met een persoonlijk advies. Mail of bel ons gerust. Of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Download:

de folder (PDF)

E-mail voor:

de prijslijst (PDF)

Vragen?

neem contact op